اصول حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان

پایگاه تبادل تجربیات استادکاران نقاش ساختمان

اصول حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان

پایگاه تبادل تجربیات استادکاران نقاش ساختمان

زردعاشق اتاق غذاخوری است.

زرددرخشان انتخاب فوق العاده ای است برای اتاق غذاخوری درست به همان دلایلی که درآشپزخانه کاربردرنگ زردبسیارچشمگیراست.زردروحیه ی خوب و گفت و گوی صمیمی راامکان پذیرمی سازدوسایه های مطبوعش براشتهامی افزایددراتاقهای غذاخوری که رسمی ترهستندتاثیرنورزردکامل وملایم شمع خاطره ای دلپذیردراذهان به جامی گذاردو برای فضاهایی که نورخورشیدکم بدانها می تابدنورزردروشن انتخاب فوق العاده ای است.دربسیاری ازخانه ها اتاق غذاخوری بعدازیک معبرراهرومانندبیرون ازآشپزخانه یا اتاق نشیمن قرارگرفته است وچنین اتاقی معمولا باحسی سردوبدون نورگیری مناسب به حال خودرهاشده است. آسانترین وکم هزینه ترین راه برای صمیمی ترساختن فضای این اتاق معمولادلگیربدون پنجره افزودن لایه ای گرم ازرنگ زردبه جاهای مختلف است. حضوررنگی درخشان درجایی که معمولا انتظاررنگهای سردسبزوخاکستری مایل به آبی رسمی را درآنجاداریم مایه ی دلگرمی ساکنان و میهمانان خانه خواهدبود.
طراحان افسوس می خورندکه چرااتاقهای غذاخوری که معمولا درهرخانه ای به دقت طراحی می شوندفقط برای موقعیتهای خاص مورد استفاده قرارمی گیرند.همه تلاشهای طراحان داخلی هدر می رود بخصوص اگرنتیجه نهایی به جای یک غذاخوری راحت ومدرن برای خانواده ودوستان یک اتاق غذاخوری سردورسمی وبی روح باشد.درحقیقت بسیاری ازطراحان دیگراعتقادی به یک مکان اختصاصی وانحصاری برای صرف غذاندارند.مردم سرتاسردنیاکمترازچنین مکانی برای وقت گذرانی وسرگرمی استفاده می کنند.بیشترطراحان به مکانی چندمنظوره برای غذاخوردن کارکردن وانجام تکالیف خانگی می اندیشند.دراین حالت رنگهای شاد وگرم وپرانرزی مثل زرد نارنجی وصورتی درمقایسه باهررنگ خنثای دیگری. بیشتربرای محیطی فعال وبارسمیتی کمترقابل استفاده به نظرمی رسد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد