اصول حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان

پایگاه تبادل تجربیات استادکاران نقاش ساختمان

اصول حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان

پایگاه تبادل تجربیات استادکاران نقاش ساختمان

رنگ زرد درآشپزخانه

رنگ زردهمیشه بهترین رنگ برای آشپزخانه بوده وبارهابه عنوان مدروزظاهرشده است.درهنگام تصمیم گیری برای رنگ آشپزخانه بادرخشانترین وروشنترین زردهایی که می خواهیدشروع کنیدامااطمینان حاصل کنیدکه پالت رنگها اشتهاآورباشد.این لزومابه معنی رقیق یاکمرنگ بودن نیست .درعوض طیف رنگ مرکبات شربت تات وحتی پاستیل رامدنظرقراردهیدازغریزه پیروی کنید.وبه این نکته توجه داشته باشیدکه سبزمایل به زردرابادقت بیشتری استفاده کنید.
طرزتهیه رنگی که انتخاب کرده اید کمک می کندگستره ی رنگهاوتم کلی اتاق راتعیین کنید.ازتاکیدوترکیبی که ازقرمزتوت فرنگی باموزی روشن لیموترش سبزوزردورنگ نارنگی یازردملایم وصورتی تارت گریپ فروت الهام گرفته ایداستفاده کنید.
رنگ برای هرآشپزخانه ای ضروری است وزردهای درخشان وجسورانه خصوصاکارآیی خاصی دارندزیراخیلی بیشترازآنچه به زمینه استانداردنیازاست رابدان می افزایند.برخلاف دیگراتاقهای خانه آشپزخانه درابتداباضروریات پرمی شودشایدانتخاب طراحی درآن محدودباشداین ضروریات عبارت اند ازیخچال اجاق ماشین ظرفشویی وسینک ظرفشویی که همگی درآن قرارمی گیرند.خوشبختانه رنگ زردباهمه ی لوازم متعارف فوق العادهازکاردرمی آید.درپیشخوانهای استیل به زیبایی هرچه تمام ترمی درخشدوگرمابخش سردی لوازم خانگی است ودربرابرقسمتهای لعابی سفیدتازه وروشن جلوه می کند.